Wie zijn wij

Neptunus OmroepInstallatie Verhuur is een kleinschalig verhuurbedrijf op het gebied van mobiele omroep- / geluidsinstallaties te Wijk bij Duurstede.

Wij leveren omroepinstallaties voor vele evenementen, zoals sportwedstrijden, toernooien, (jaar)vergaderingen, beurzen, braderiën waarbij vooral spraak versterkt moet worden en eventueel opgenomen, zodat verslaglegging op een later tijdstip kan plaatsvinden.

Wij kunnen zowel binnen- als buitenevenementen voorzien van voldoende geluidsniveau, waarbij de omgeving zoveel mogelijk wordt ontzien, want u wil toch ook in de toekomst een soortgelijk evenement organiseren.

Ook kunnen wij mobiele installaties beschikbaar stellen, die gevoed worden m.b.v. 24 volt, of een aggregaat.

Wij kunnen tot een 1000 watt aan vermogen leveren, verdeeld over een 30-tal luidsprekers, waarbij het maximum per luidspreker 30-40 watt is, zodat eventuele "overlast" tot een minimum beperkt blijft.

Standaard in ons pakket is de zorg voor veiligheid tijdens uw evenement, waarbij ook gedacht wordt aan bv. snel veranderende weersomstandigheden, waarbij het noodzakelijk kan zijn dat u het evenement (tijdelijk) moet onderbreken en alle deelnemers elders moet onderbrengen, is daar een omroepinstallatie aanwezig, wel als daar voorafgaande aan het evenement over is nagedacht.

Standaard leveren wij een werkende omroepinstallatie op, zodat u zich alleen met het evenement hoeft bezig te houden, waarbij wij in de voorbereiding in gezamenlijk overleg bepalen welk verhuurpakket het beste resultaat geeft in prijs/prestatie.

Neemt U gerust eens contact op voor een vrijblijvende offerte, info@noiv.net / 06 21615141

 
free web stats